Injeksi AMINOVB Komplek

Katrangan singkat:

Kanggo ngatasi stres sing disebabake dening suhu ekstrem, asor sing kuat, kekurangan nutrisi, penanganan kasar, transportasi, vaksinasi, debeaking lan clipping, infeksi
lan penyakit parasit ing kewan & unggas.


Detail Produk

Tag Produk

Komposisi
Saben 100ml ngemot
Arginin …………… 144mg
Cysteine ​​…………… 320mg
Glutamin ……… ..320mg
Glycine …………… .320mg
Histidine ………… ..132mg
Isoleusin ………… 360mg
Leucine …………… .428mg
Lysine ……………… 544mg
Methionine ……… .320mg
Threonine ………… ..86mg
Phenylalanine …… 500mg
Valine ……………… .360mg
Vitamin B1 ……… ..400mg
Vitamin B2 …………… 17mg
Vitamin B6 ………… ..34mg
Nicotinamide …… 800mg
Glukosa ……………… ..3.3g
EDTA-2NA ………… 50mg

Indikasi
Kanggo ngatasi stres sing disebabake dening suhu ekstrem, asor sing kuat, kekurangan nutrisi, penanganan kasar, transportasi, vaksinasi, debeaking lan clipping, infeksi
lan penyakit parasit ing kewan & unggas.

Dosis
Kanggo nggunakake lisan wae.
Unggas: 1 ml saben liter banyu ngombe

Ati-ati
Supaya kabeh obat adoh saka bocah

Panyimpenan
Simpen ing antarane + 2 ℃ lan +15 ℃, lan jogo saka cahya

Paket
Pengepakan bisa digawe miturut permintaan pasar
10ml / 20ml / 30ml / 50ml / 100ml / 250ml


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita