Solusi Lisan Vitamin Nutrisi Perawatan Ati

Katrangan singkat:

<strong>Composition</strong>
Komposisi
Saben L ngemot
L-Carnitine 18gm
Sobitol 144gm
Kolin klorida 72gm
Methionine 10gm
Vitamin E 5gm
Vitamin B2 5gm
Kalium klorida 10gm
Nganggo-80 125gm
Nicotinamide 50gm


Kirim email menyang kita

Detail Produk

Tag Produk
Indikasi
1, Nambah pencernaan lan metabolisme nutrisi feed utama utamane lemak.
2, Ndhukung fungsi detoksifikasi alami ing ati, kurang saka appotite, ayndrome weteng banyu, hydropericardium
3, Bisa digunakake bebarengan karo anticoccidial, antibiotik lan antiparasities kanggo nyilikake efek sing bisa ngrusak ing ati
4, Kanggo nambah kemampuan kakebalan lan ningkatake resistensi awak tumrap penyakit.

5, Kanggo nambah, nambah lan pulih fungsi ati, empedu.
Dosis lan Adiministrasi

1 ml saben 4 liter banyu ngombe, bisa digunakake sajrone 10 dina berturut-turut ing lapisan lan peternak kanthi kinerja dhuwur lan Brolier sing tuwuh kanthi cepet
Kemasan

500ml
Panyimpenan


  • Ing panggonan sing garing lan adhem, aja nganti sinar srengenge langsung.
  • Solusi Lisan Obat Supervirus

  • Antibiotik Lisan Kanggo Kambing